header
Wij verdelen express transport in lucht en wegtransport :

Weg : Sprinter en Minitir Service

Wij voeren express transporten uit in onze eigen Sprinters voor ladingen tot 1500 kgs of 15 kubieke meter. Wij garanderen aflevering binnen 24 uur voor afstanden tot 1600 kilometer en 48 uur voor alle Europese bestemmingen.

Grotere urgente ladingen tot 3000 kgs en 30 kubieke meter worden uitgevoerd door Minitirs met een gegarandeerde reistijd van niet meer dan 60 uur in Europa.

Wij verzorgen Express transporten ad-hoc en regulier voor klanten uit de auto, militaire, electronische, computer industrie en uitgeverijen.

Deze dienst is beschikbaar buiten kantoortijden, in het weekend en tijdens feestdagen. Expressklanten beschikken over een direct telefoonnummer met 24-uurs beschikbaarheid om de status van hun zendingen te checken.

Expresswegvervoer is goedkoper en betrouwbaarder dan luchtvracht voor ladingen vanaf 300 kgs. De bovengenoemde transportduur kan korter zijn. Als u ons de details verstrekt van uw urgente lading dan kunnen wij u een nauwkeurige transporttijd geven.

Lucht : OBC - On Board Courier / Handcarry

Bij dit type transport begeleidt een functionaris van ons bedrijf uw lading om verzekerd te zijn dat de goederen onmiddelijk na landing worden afgeleverd op de eindbestemming. De persoonlijke begeleiding garandeert ook dat uw lading direkt kan vliegen van de vertrekluchthaven. Lading zonder begeleiding moet namelijk 4 tot 6 uur in quarantaine wachten voordat zij mag vliegen.

Ons kantoor is altijd open om offertes te geven voor deze transporten en de telefoon wordt altijd opgenomen, 'savonds, in het weekend, en op feestdagen.
      
sunil
content3
content4
content5