header
Wij vervoeren volle containers en groupage ladingen. Volle containerladingen kunnnen in normale containers, high cubes, open tops, flat-racks of koelcontainers vervoerd worden. Indien gewenst zorgen wij ook voor het vastzetten van de lading in de container, fumigatie van hout in de container voor bestemmingslanden waar dit vereist is, en ladinginspectie tijdens het laden van de container. U ontvangt een rapport met het resultaat van de inspectie een dag na de belading van de container.

Met dit rapport kunt u bevestigen dat de lading die geladen wordt overeenstemd met de bestelde lading. Wij kunnen ook vσσr het laden van de container de exporteur bezoeken en de kwaliteit van de goederen checken.

Voor exportzendingen kunnen wij de waarde van de goederen en / of transportkosten voor u van de ontvanger incasseren en gaan dan pas over tot levering.
Gedurende het transport ontvangt u regelmatig berichten waarin u op de hoogte wordt gehouden over de lokatie en de status van uw zending.

Wij kunnen deur tot deur zeetransport verzorgen met de douaneformaliteiten inbegrepen , maar wij kunnen ook alleen het zeevervoer doen.

Wij checken ook of u de goederen zonder speciale douaneprocedures in Europa kunt invoeren voordat wij het transport beginnen om problemen te voorkomen op het moment van aankomst.
      
sunil
content3
content4
content5